Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 199 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> MCCULLOCH >> Orkan 2200 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

MCCULLOCH Orkan 2200
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Czech, Polish, Hungarian, Slovak, Slovenian
Price: $4.99

Description of MCCULLOCH Orkan 2200 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Czech, Polish, Hungarian, Slovak, Slovenian

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 WM 2105 SIEMENS Owner's Manual by deleteme deleteme;
Received my manual within 24 hours. Very clear scan of the manual I needed. Thanks!
 3362 ALPINE Owner's Manual by Frederic Corneil;
Very clear scan, I recommend it. Definitely a must have for any 3362 owner. Alpine could have written a slightly more complete manual, though. It's already pretty huge, but the unit has so many functions, I feel some more explanation would have been better. Yamaha's manual of their comparable YDSP-1 is a little better in my opinion.
 SX-PC15 TECHNICS Owner's Manual by John Kemp;
Immediate response with excellent service - highly reccommended
 XC1404CB MITSUBISHI Owner's Manual by Michael E Walker;
Correct manual received and of good quality but the contents of the file for the Service Manual for the same monitor is for a 20" TV not the RGB Monitor.
 VSX-D603S PIONEER Owner's Manual by Robert Bishop;
The owners manual for the Pioneer VSX-D603S was exactly what I needed. I received it in a timely manor and it was priced fairly. I definately will use your servise again. Thank You

Text excerpt from page 9 (click to view)
Uw Gardenvac legen
Altijd de elektrische netvoeding uitschakelen en afsluiten VOORDAT de complete afvalzak WORDT VERWIJDERD OF VERVANGEN. Uw Gardenvac legen 1. De opvangzak verwijderen zoals beschreven op blz. 3. 2. De opvangzak legen door de zak bij het gevormde handvat aan de bovenkant en de lus van textiel aan de onderkant van de zak ⢠vast te houden. Zie afb. Q. DE HANDEN TIJDENS HET LEGEN NIET IN DE ZAK DOEN, WANT SCHERPE VOORWERPEN KUNNEN LETSEL VEROORZAKEN. Breng de afval-vin weer op zijn plaats alvorens opnieuw te monteren zoals beschreven op blz. 3.

3.

Het onderhoud aan de Gardenvac
GEVAAR: Gebruik nooit water om de Gardenvacte reinigen. Reinig de Gardenvac uitsluitend met een droge doek. Nooit schoonmaken met chemicaliën of oplosmiddelen - sommige hiervan kunnen belangrijke kunststof onderdelen vernietigen. Na het gebruik van uw Gardenvac (R1, R2, R3, & R4) 1. De motor uitschakelen en verbinding met het lichtnet verbreken alvorens uw Gardenvac te reinigen. 2. De opvangzak altijd leeggooien. 3. Vooral voorzichtig zijn bij het reinigen van het snij-oppervlak, het snijgarnituur en het afvalkanaal. (R1). ⢠Wees voorzichtig als u in de nabijheid van het snijkoord reinigt - scherpe kanten kunnen letsel veroorzaken. 4. Het snijkoord inspecteren en vervangen indien versleten of beschadigd. 5. Met een zachte borstel afval van alle luchttoevoeropeningen verwijderen. (R2). 6. Vuil en afval van de afval-vin verwijderen met een geschikt hulpmiddel. (R3). Uw Gardenvac met een droge zachte doek helemaal afnemen. (R4). Het snijkoord vervangen (R5 & R6) ⢠Het snijkoord voorzichtig hanteren scherpe kanten kunnen letsel veroorzaken. ⢠Uitschakelen en de verbinding met het lichtnet verbreken alvorens het snijkoord te vervangen. 1. De opvangzak verwijderen. Zie blz. 3. 2. Het snijkoord verwijderen, (R5). en op veilige manier wegwerpen. 3. Als het snijkoord tijdens het gebruik breekt een geschikt hulpmiddel gebruiken om het koord uit het snijgarnituur te verwijderen. (R6) 4. Het snijkoord in de opening in het snijgarnituur doen. Ervoor zorgen dat het snijkoord goed op zijn plaats zit. .Zie blz. 2. 5. De opvangzak weer aanbrengen. .Zie blz. 3. Uw Gardenvac opbergen Uw Gardenvac altijd op een droge plaats opbergen en ervoor zorgen dat de kabel niet beschadigd kan worden door scherpe kanten enz. 7.

Tips bij het zoeken naar storingen
Uw Gardenvac werkt niet 1 Is de elektriciteit aan? 2. Is de volledig gemonteerde opvangzak op de juiste wijze op het produkt aangebracht? 3. De zekering in de stekker controleren; vervangen indien doorgeslagen. 4. Blijft de zekering doorslaan? Onmiddellijk de verbinding met het lichtnet verbreken en uw plaatselijke Servicecentrum/dealer/raadplegen. Blaast niet goed 1. De luchttoevoer is verstopt, alle openingen voor de luchttoevoer schoon maken. 2. Controleknop niet in de juiste positie? 3. Wat moet ik doen als de blaasprestatie slecht blijft? Onmiddellijk de verbinding met het lichtnet verbreken en uw plaatselijke Servicecentrum/dealer/raadplegen. Zuigt niet goed/straal-zuigt niet goed 1. De luchttoevoer is verstopt, alle openingen voor de luchttoevoer schoon maken. 2. Controleknop niet in de juiste positie? Wat moet ik doen als de zuigprestatie slecht blijft? Onmiddellijk de verbinding met het lichtnet verbreken en uw plaatselijke Servicecentrum/dealer/raadplegen. Te veel vibratie 1. Het snijkoord is beschadigd - vervangen met nieuw snijkoord. 2. Ervoor zorgen dat de volledig gemonteerde opvangzak op de juiste wijze op het produkt aangebracht is. 3. Wat moet ik doen als de overtollige vibratie aanhoudt? Onmiddellijk de verbinding met het lichtnet verbreken en uw plaatselijke Servicecentrum/dealer/raadplegen. Versnippert niet goed 1. Het snijkoord is beschadigd - vervangen met nieuw snijkoord. 2. ZO KUNT U DE LEVENSDUUR VAN HET SNIJKOORD VERLENGEN De Gardenvac is ontworpen voor het versnipperen van bladeren. Als er grote hoeveelheden ander afval verzameld worden - het snijkoord verwijderen. 3.

NEDERLANDS - 4

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

HC-P4752W SAMSUNG
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-KN2000 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

VSX-95 PIONEER
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…
>
Parse Time: 0.167 - Number of Queries: 131 - Query Time: 0.035